Webhotel til WordPress – hvad skal jeg vælge?

Skal du lave en hjemmeside i WordPress og ved ikke helt, hvad du skal bruge? Der findes mange forskellige webhoteller både på det danske marked men også i udlandet. Er man ikke så it-minded, kan det være svært at finde ud af, hvad man skal vælge ud fra. Det vil vi dog rigtig gerne være behjælpelige med i denne artikel. Læs med!

One-click installer

For at gøre installationen af dit webhotel så let som muligt, bør du gå efter et webhotel, hvor der er en one-click installer til WordPress. Det betyder, at du kan installere WordPress på dit domæne på et minut, og så tilmed med 1 klik. One-click installation til WordPress findes stort set til alle webhoteller. Der er dog stadig nogle, hvor de ikke er der. Kig efter det, inden du vælger dit nye webhotel.

Kig på specifikationerne

Når du skal købe et webhotel, bør du altid kigge på dets ydeevne. Hvor meget trafik kan det håndtere, hvor mange mail-adresser kan du have? Alle disse ting er vigtige parametre. Du bør sikre dig, at webhotellet minimum kører på PHP 7 eller derover. Ligeledes skal du også sikre dig, at der er MySQL 5.6 eller højere. Dette sikrer, at du får det bedst mulige webhotel.

Findes der webhoteller målrettet til WordPress

Der findes som sådan ikke nogle webhoteller, der er mere målrettet til WordPress end de webhoteller med en 1-click installation. De fleste webhoteller kan håndtere alle CMS-systemer. Derfor skal du ikke betale ekstra, hvis du vælger et webhotel, der kan installere WordPress med en 1-click installation. Prisen for et webhotel svinger helt ned fra små 10-11 kroner om måneden og op til flere hundrede. Prisen kommer helt an på, hvor meget plads du har brug for og hvor meget trafik, hjemmesiden skal kunne håndtere. Skal du have mange besøgende på en gang skal din hjemmeside have en god server. Ellers risikerer den at gå ned.

Husk et SSL-certifikat til dit webhotel

I år 2018 er der høje krav til din hjemmesides sikkerhed. Det gælder både, hvis du vil ligge godt i søgemaskinerne, men også for at sende et godt signal overfor dine besøgende. Du bør derfor få et SSL-certifikat. Så bliver alt information krypteret. Du kender det helt sikkert fra den grønne hængelås, når du selv surfer på nettet. Du kan enten købe SSL-certifikatet hos udbyderen af dit webhotel eller du kan købe et hos en ekstern forhandler. Det vil typisk være en smule dyrere, hvis du køber ved din udbyder, men til gengæld er det væsentligt nemmere at sætte op. Det gode ved WordPress er, at du nemt og hurtigt kan redirecte dit domæne fra http til https. Køber du dit SSL certifikat eksternt, kan du finde det fra små 100,- eks. Moms.

This entry was posted in Wordpress. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.