økonomi Tips til nye forældre

Hvordan at spare $1.000 i 3 måneder den praktiske Penny når livet kaster nogle uventede omkostninger på din måde. Ville det ikke være rart at have ekstra kontanter i en nødfond. Lære hvordan at spare $1.000 i 3 måneder. Efter min mening et fredeligt liv handler om at have en meget få uhyre nyttig ting. For den person, der sagde, at alle disse kommentarer var moneyist”, jeg ville have at sige, at enkelthed er en global filosofiske etiske holdning. Jeg hørte Arun Gandhi (Mahatma Gandhi barnebarn) tale ved en lokal skole arrangement, og han forklarede, at da han var en ung dreng, sin bedstefar insisterede at han gå ud i mørket at inddrive en stub af blyant han havde smidt væk. Blyant var stadig brugbare; smide det væk var en vold mod jorden og de mennesker, der lever på jorden. Det handler ikke om virkelig Stubben af blyant, det handler om den holdning, at vi er mennesker, der lever i en verden med andre mennesker. Det er ikke fair at tage eller bruge mere end hvad du skal.

Forskning gør det klart, at indkomster er stærkt forbundet med lykke. Det interessante er, at forholdet har aftagende afkast, og nedbryder helt efter et punkt. Ifølge den mest berømte undersøgelse, når du kommer forbi US$ 75.000 er der ingen forskel i lykke.

Jeg har også fundet i købe off sæson når det kommer til børn tøj. Jeg var i stand til at købe et par $20 jeans til $4 på mål, fordi det er i midten af sommeren og de havde brug at rydde ud i bestanden. Jeg købte mange par i forskellige størrelser til mine 3 børn, på den måde de kan dyrkes i dem senere, og det vil ikke være en udgift for mig i de næste par år. Jeg også gør alle mine skole shopping i løbet af året og tidlige del af sommeren, før alt bliver mærket op til næste år.

Må ikke blive modløs. Når du har problemer med at spare penge, er det let at miste din nerve. Situationen kan synes håbløs — det kan synes næsten umuligt at spare de penge, du har brug for at opfylde dine langsigtede mål. Men uanset hvor lille du er startet med, det er altid muligt at begynde at spare penge. Jo før du starter, jo hurtigere du kan være på vej til finansiel sikkerhed.

Hvis du ikke allerede har gjort det. tal med din arbejdsgiver om muligheden for at bidrage til en 401 (k). Disse pensionskonti kan du automatisk indbetale et fast beløb for hver lønseddel i konto, at gøre spare let. Derudover er de penge, du indbetaler til en 401 (k) ofte ikke underlagt de samme skatter som resten af pengene på din lønseddel. Endelig tilbyder mange arbejdsgivere proportional tilsvarende programmer med deres 401 (k) tjenester, hvilket betyder at de matcher en vis procentdel af hver betaling.

De fleste garage indbrud kan forebygges ved at tage et par enkle trin til at sikre og styrke døre, overhead døre og vinduer. Alle strategierne i denne artikel er hurtige og billige, og vil virkelig forbedre din sikkerhed. Lær hvordan du sikre din garage.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.