Hvordan du opretter et Budget regneark

At være i den finansielle sektor for omkring et årti og en halvdelen nu jeg har fra tid til anden kommer på tværs af en række af disse selvstændige proklameret “guruer”, der tout livrenter som et køretøj til kollegium undervisningsafgifter gemmer i stedet for en 529 plan. Mens Palit formår at spare 29% af hans løn hver måned og har også indrammet kortsigtede mål, har ikke han indregnes i inflationen, og heller ikke corpus han vil lykkes os at bygge. Der er andre ting du skal overveje mens beslutter mål. “Karakteren af din indkomst, erhvervsevne i de kommende år, pårørende, lån og personlige prioriteringer skal hovedsagelig betragtes mens framing mål,” siger Pai.

• Forudbetalte planer: med forudbetalte planer, betaler du for et år (eller en del af et år) af undervisning før tiden, effektivt låse i prisen. Du kan muligvis betale dagens undervisning sats, eller nogle stater kræver en smule mere skal betales for dette privilegium. Men så du har effektivt låst i undervisningen for dit barns skole på noget tidspunkt i fremtiden – uanset hvor meget undervisning er steget med tid tilmelder sig dit barn.

Bemærk, at leveomkostninger kan variere baseret på den lokale finansielle klima. Mens det er muligt at overleve på $1.500 for et par måneder i Detroit eller Phoenix, kan dette ikke selv betale en måneds husleje for en billig lejlighed i New York City. Hvis du bor i et dyrt område, skal dit nødfond naturligvis til større, og dette er endnu mere relevant hvis du har mange lån, selvom de er rentefri. Du kan læse mere om dette emne her.

Det er nemt at oprette en automatisk spareplan med din bank. Som godt, alle banker, kreditforeninger og realkreditinstitutter tilbud online værktøjer og ressourcer til at hjælpe dig med at udarbejde et budget og beregne hvor mange penge skal du gemme hver uge for at hjælpe dig med at nå dine besparelser mål.

Det lyder måske ikke som meget, men sætte væk $15 om måneden er bedre end ingenting. Dog er der tricks til at øge det beløb, du gemmer uden at føle det. For eksempel, love en procentdel af enhver rejse du få automatisk gå i besparelser. Eksperter anbefaler ofte bor ud af 90% af det du tjener og spare 10%. Denne regel bør også gælde for nogen løn raises eller bonusser. Hvis du får en 3% udgifter til løn raise sætte 1% af det i besparelser.

Når du foretage indbetalinger på en opsparingskonto automatisk og regelmæssigt, du behøver ikke at tænke over det – pengene er indbetalt før du har tid til at bekymre sig om udgifter eller hvor mange penge vil være tilovers. Når du vænner sig til det, kan du ikke selv savner penge.

529 udbyttet også ikke dække visse ukvalificerede college udgifter, som dit studielån eller transport — selv om det er en flybillet til og fra campus mellem semestre. Off-campus pendler studerende kan selv har svært ved at bruge 529 penge til at betale for kost og logi. For at bekræfte, hvad kan din 529 provenuet dække, kontakt skolen og kontrollere, hvad der er og ikke er omfattet pr. deres regler. Undervisning, bøger og skoleartikler bør være dækket generelt. Udarbejde din egen tilbagetrækning plan for at sikre din investering er maksimeret.

This entry was posted in Pro Life Tips. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.