9 penge at spare Tips For familier & husstande på et Budget

Der er utallige artikler og publikationer online og offline, der advarer om forsømme dine finanser. Dens ikke overraskende enten i betragtning af økonomiens tilstand, det synes vi er en nation af spenders, der bare ikke stoppe. Den værste del og den største faktor for vores økonomi at være så svag lige nu, er, at penge vi faktisk så lykkeligt udgifter er ikke vores! Det er bestemt muligt at spare penge, mens du er i college. Overvej dine månedlige udgifter, og kigge efter små måder at skære ned. Hver lille smule tilføjer. Hvis det hjælper, Gem dine kvitteringer for en måned, og analysere dine udgifter. Du er forpligtet til at finde måder at skære hjørner, og strække din college budget uden at skulle udholde for mange strabadser. Husk, at alle andre studerende på campus gør præcis det samme, forsøger at redde penge, hvor det er muligt.

Vi gør nogle reparationer, os selv. Andy er dybest set en geni-af-alle-handler, og han kan finde ud af, bare om noget, men endnu før jeg kendte ham, jeg lærte at ændre min egen olie og bremseklodser, så jeg ikke skulle betale en anden. Nu hvor jeg har Andy, jeg har glemt hvordan man gør noget og er dybest set en hjælpeløs jomfru i nød, der afhænger af ham, men du kender.

Danne en træning gruppe blandt dine sociale medier jævnaldrende og disse længe ønskede træningsmål kan bare være inden for rækkevidde. Uanset om du går til en gruppe vandretur, ramte fortovet for en gruppe køre eller hovedet til park for yoga af moonlight, vil du spare penge på en gym medlemskab og har masser af motivation og støtte.

Et par år siden, jeg havde den snigende mistanke om, at jeg skulle betale for meget for satellit-tv. At være reality TV-junkie, som jeg er, jeg var ikke villig til at slippe af med vores service (eller Disney Channel) helt, så jeg begyndte at shoppe rundt. Når jeg indsamlet forskellige pakke priser fra et par andre tjenesteudbydere, kontaktede jeg min egen at forhandle en bedre pris. Efter kun fem minutter på telefonen havde jeg kreditter for et par måneder værd af tjenesten, en lavere pris for min pakke, og seks måneder for premium-kanaler gratis.

Så min datter og jeg gik til film (matinéforestilling) men så vi rodet op og købte snacks der $12,00, ingen kidding, wow! Så vil næste gang, vi gå til WalMart og købe deres boxed slik for $1,00, samme størrelse som biograf og se en matinéforestilling og stadig komme ud på toppen.

En note til Margo: har du adgang til en sending shoppe tøj? Eller en secondhand butik i en relativt velstående område? Du måske kunne få nogle gode tilbud på nogle gode kvalitet professionelle tøj. Jeg fandt engang en silke bluse i perfekt form for $4. Det var den forkerte størrelse, ellers jeg ville have vedtaget det. Også kan du kontrollere websteder for mere eksklusive butikker-de har ofte outlet priser, og jeg har set vellavet stykker for priserne næsten lige så god som mål.

Samarbejd med dine familiemedlemmer. Hvis du lever med din familie, er det vigtigt at diskutere dit budgettering plan med alle, især med dine børn, så de alle kan tage hans/hendes egen andel for at gøre planen til en succes. Taler pengesager med familien er sund fordi børn vil være i stand til at se betydningen af efter et budgetplan og hvorfor det er vigtigt at spare penge.

Som din investering vokser i din RRSP, behøver du ikke at betale skat, indtil du tage penge ud af din RRSP. Hvis du gemmer til pensionering og du ved, at din indkomst vil være lavere end den er nu, end at bidrage til en RRSP kan være en god idé, fordi når du tager penge ud når du er gået på Pension, din indkomst vil være lavere, så mængden af skat, du betaler på de penge vil så være mindre end hvad du ville betale nu.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.